Post si rugaciune – luna ianuarie

,,DOAMNE, TE DORIM SI DORIM CALAUZIREA TA!  DUHULE SFANT, CARE ESTE VOIA TA PENTRU LUCRAREA ACESTEI BISERICI ? VREM SA TE VEDEM SI SA TE URMAM MAI MULT DECAT VREM SA NE HRANIM”

18-24 Ianuarie: Rugaciuni pentru smerenie, puritate sufleteasca

1 Ioan 1: 9 Dacă ne mărturisim păcatele, El este credincios şi drept ca să ne ierte păcatele şi să ne curăţească de orice nelegiuire.

Isaia 58: 6: Dezleaga lanturile rautatii, deznoada legaturile robiei, da drumul celor asupriti si rupe orice fel de jug.

Multe legaturi nu pot fi desfăcute, multe lanturi nu pot fi dezlegate, multe poveri nu pot fi usurate, multe juguri nu pot fi sfaramate si multi asupriti nu pot fi eliberați pana cand copiii lui Dumnezeu nu dau ascultare chemarii lui Dumnezeu de a posti si a se ruga. Nu putem posti cu succes daca nu unim rugaciunea si postul cu dragostea manifestata in chip practic si sincer in relatiile noastre cu semenii nostrii, in special cu aceia care au nevoie de ajutorul nostru spiritual si material.

-Sa dezlegam lanturile rautatii din casele noastre – relatia sot – sotie, parinti – copii, nurori –soacre, frati si surori de trup, orice fel de rudenii.

-Sa dezlegam lanturile rautatii, sa rupem orice jug de neiertare din relatiile cu fratii si surorile din biserica, cu vecinii, cu oricine. Iertand ne eliberam pe noi insine de sub jugul amaraciunii, obsesiei sau depresiei.

-Sa ii cautam pe cei in nevoi, sa ii binecuvantam spiritual si material:

Isaia 58: 7,8 „Împarte-ţi pâinea cu cel flămând şi adu în casa ta pe nenorociţii fără adăpost, dacă vezi un om gol – acopere-l şi nu întoarce spatele semenului tău. Atunci lumina ta va răsări ca zorile şi vindecarea ta va incolţi repede, neprihănirea îţi va merge înainte şi slava Domnului te va însoţi”

In aceste zile, ne rugam ca Duhul lui Dumnezeu sa ne constientizeze de orice dumnezei falsi care au patruns in inimile si casele noastre. Ocult este derivat de la cuvantul latin „ascuns”. Generatia noastra este atrasa mai mult ca oricand de aceasta si foarte usor crestinii care nu cunosc pot fi atrasi in această cursă .

Dorim ca anul 2015 sa fie pentru crestini un AN AL SEPARARII. Sa ne aliniem Cuvantului lui Dumnezeu si sa sfintim inimile si sa curatim spiritual casele .

One Comment

  1. Domnul sa va binecuvinteze fratilor! Sunt sigur ca Domnul a adus binecuvantare si putere de la Duhul Sau cel Sfant printre voi in perioada postului! Noi am demarat un lant de post si rugaciune pentru anul 2015 si m-as bucura sa se alature cat mai multe Biserici Crestine dupa Evanghelie. Detalii gasiti aici: postsirugaciune.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


9 + 3 =